Το γραφείο

Σχετικά με το δικηγορικό γραφείο

Εμμανουήλ Πάχος

Ο Εμμανουήλ Πάχος ίδρυσε το ομώνυμο γραφείο το 2010.

Από την ίδρυση του, το γραφείο, έχει χειριστεί με επιτυχία πολυάριθμες σοβαρές υποθέσεις σε πολλούς τομείς του δικαίου και ενδεικτικά υποθέσεις ποινικού δικαίου κακουργηματικού χαρακτήρα και σημαντικές αστικές υποθέσεις τακτικής διαδικασίας με υψηλή αξία αντικειμένου. Περαιτέρω, διεκπεραιώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα πλήθος ακόμη διαδικασιών, όπως συναινετικά διαζύγια και διαζύγια με αντιδικία, υποθέσεις διατροφής και επιμέλειας τέκνων, μεταφράσεις κειμένων από και προς την αγγλική και γαλλική γλώσσα, έλεγχο τίτλων ακίνητης περιουσίας, σύνταξη εξωδίκων, έκδοση διαταγών πληρωμής, εξώσεις, ανακοπές εναντίον διαταγών πληρωμής κτλ.

Συνεργάζεται όποτε κρίνεται αναγκαίο με ειδικούς επιστήμονες (οικονομολόγους, λογιστές, μηχανικούς, γιατρούς), αλλά και με δικηγόρους σε άλλες πόλεις της χώρας για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις.

Το γραφείο, έχοντας προσαρμοστεί στις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες παροχής νομικών συμβουλών μέσω τηλεδιάσκεψης που είναι διαθέσιμες για τον οποιονδήποτε και διευκολύνουν την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στις υπηρεσίες μας. Περαιτέρω, εναρμονιζόμενο στις σύγχρονες οικονομικές συνθήκες, το γραφείο παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω POS.

Το γραφείο έχει την έδρα του στην πόλη της Χίου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, 61 σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πρωτοδικείο της Χίου, την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χίου και το Ειρηνοδικείο Χίου.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το δικαίωμα σας για πληροφοριακή αυτοδιάθεση. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου που ακολουθούμε.